Meer over A GR8 Company

Onze filosofie

Mensen moeten zich blijven ontwikkelen om zich te kunnen handhaven in een wereld die steeds verandert. Hetzelfde geldt voor bedrijven. Iedere ondernemer dient zich van tijd tot tijd de vraag te stellen of zijn product of dienst nog aansluit op de vraag uit de markt. Pieter Jan Stokhof heeft als passie dat hij mensen zowel als organisaties graag helpt zich verder te kwalificeren en te ontwikkelen. Daarom heeft hij zich – als aansluiting op zijn 30-jarige ervaring als ondernemer – in 2013 laten accrediteren als Register Strateeg ®. Stilstand is achteruitgang, nietwaar? Als Register Strateeg leert hij ondernemers dat het niet eng maar juist leuk is om nieuwe ontwikkelingen op te zoeken en met het bedrijf daarop in te spelen.

A GR8 Company en MVO

Bedrijven moeten de mogelijkheid krijgen om zich te blijven ontwikkelen en te groeien. Deze groei kan alleen maar duurzaam zijn, als er tegelijkertijd respect is voor het welzijn van mensen en onze natuurlijke leefomgeving. Daarom zet A GR8 Company zich actief in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook binnen onze bedrijfsvoering proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de belangen van mens en milieu. Pieter Jan Stokhof is een van de 10 Founding Fathers van Happy Planet Professionals, een beweging van zelfstandige adviseurs die zich ten doel stelt binnen organisaties en bedrijven meer aandacht te vragen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Als MVO onderdeel wordt van de bedrijfsstrategie zal dit van positieve invloed zijn op de maatschappij, mens en milieu..

Algemene voorwaarden

Op al onze transacties en handelingen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. U kunt hier een exemplaar downloaden.